POČINjU PRIJAVE ZA BESPLATNE NOVOGODIŠNjE PAKETIĆE ZA DECU SA SAVSKOG VENCA

Gradska opština Savski venac obezbedila besplatne novogodišnje paketiće za svu decu uzrasta do 12 godina, koja imaju prebivalište na teritoriji opštine, saopštili su iz ove opštine.

Opština poziva sve roditelje da u periodu od 6. do 21. decembra preuzmu vaučere za dodelu besplatnih novogodišnjih paketića na pisarnici GO Savski venac (Kneza Miloša 69), svakog radnog dana od 8.00 do 18.00 časova.

Prilikom preuzimanja vaučera potrebno je dati na uvid očitanu ličnu kartu roditelja i zdravstvenu knjižicu deteta ili đačku knjižicu za decu školskog uzrasta, kao i popuniti prijavni formular koji možete naći na sajtu opštine – LINK.

„Park otvorenog srca“ održaće se1. januara 2022. godine s početkom u 11.00 časova, ispred Muzeja Jugoslavije. Novogodišnji paketići će biti podeljeni na dan manifestacije mališanima.

Paketići se dodeljuju na osnovu prethodno preuzetih vaučera koje je potrebno predati prilikom dolaska na manifestaciju. Sve dodatne informacije u vezi vaučera i preuzimanja prijavnog formulara mogu se dobiti pozivom na broj 2061-703 ili putem sajta: www.savskivenac.rs

Izvor: opština Savski venac

Foto:Ilustracija/pixabay

Ako ste propustili