Počelo je prijavljivanje za besplatne novogodišnje paketiće opštine Novi Beograd i NBG bonus vaučer

Opština Novi Beograd i ove godine sa ponosom i radošću nastavlja svoju dobro poznatu tradicionalnu podelu besplatnih novogodišnjih paketića našim najmlađim sugrađanima, pa je tako prijavljivanje za besplatne novogodišnje paketiće novobeogradske opštine počelo danas u Servisnom centru opštine. Opština Novi Beograd je ovoga puta pripremila i posebno iznenađenje za decu sa Novog Beograda, pa roditelji mogu da prijave mališane i za NBG bonus vaučer u vrednosti od 6.000 dinara, saopštili su iz opštine Novi Beograd.

Bonus vaučer je kartica koja sleduje svoj deci do 15 godina starosti koja žive na Novom Beogradu. Sa ovim vaučerom može se kupiti veliki asortiman sportske opreme i sportskih rekvizita. Vaučer preuzima roditelj u Servisnom centru opštine.

Novogodišnji paketići, kao i svih godina do sada, obezbeđeni su za sve naše male Novobeograđane uzrasta do 12 godina. Prijavljivanje vrši roditelj lično u Servisnom centru opštine. Za prijavu je obavezno, uz ličnu kartu roditelja, poneti đačku knjižicu i zdravstvenu knjižicu deteta (za osnovce) i zdravstvenu knjižicu za decu mlađu od 7 godina.

Radno vreme Servisnog centra je od 8 do 20 časova svakog radnog dana, a sve informacije mogu se dobiti na broj telefona 011/785-0-785.

Foto:ilustracija/pixabay

Ako ste propustili