Novogodišnji vašar na Beogradskom sajmu od 15. decembra

Jubilarni 60. Novogodišnji vašar ove godine će biti održan od četvrtka, 15. decembra, do 30. decembra.

Zabavni park smešten je u Hali 1 Beogradskog sajma i biće otvoren radnim danima od 13 do 20 časova, a vikendom od 10 do 20 časova, najavljeno je iz „Beogradskog sajma”.

Deci, odraslima i čitavim porodicama biće na raspolaganju čak 27 zabavnih objekata: vrteške, igraonice, ringišpili, autodrom, „roto-panoramika”, „kuća straha”, tobogani i druge igre za podizanje adrenalina. Posetioci će imati mogućnost kupovine novogodišnjih poklona, prigodnih igračaka, suvenira i različite druge zanatske i robe široke potrošnje, a na raspolaganju će biti i različite ugostiteljske usluge, roštilj ili slatkiši, koji su uvek bili ozbiljna inspiracija za sve koji bi da u zimski i praznični deo godine uđu spokojno i sa najvećom mogućom dozom optimizma.

Ulaz u zabavni park je besplatan, a korišćenje sadržaja se naplaćuje.

Tokom trajanja Novogodišnjeg vašara, u subotu, 24. decembra, biće održan jednodnevni muzički festival „Rok star fest” na Beogradskom sajmu, u organizaciji kuće „Music Star Production” i pod sloganom „Rokenrol zauvek”. Od 19 do jedan čas posle ponoći, na svojevrsnom rokenrol maratonu nastupiće prava rok reprezentacija muzičara iz čitavog regiona: dr Nele Karajlić, „Divlje jagode”, „Ju grupa”, „Atomsko sklonište”, „Teška industrija”, „Osvajači”, „Vatreni poljubac”, Jurica Pađen i „Aerodrom” i „Epilog”.

U vreme Novogodišnjeg vašara, od 15. do 30. decembra, cena parkiranja u krugu Beogradskog sajma je 150 dinara po satu.

Ako ste propustili