„Novi BeoGrad otvorenog srca“ 1. januara u Bulevaru Zorana Đinđića

Opština Novi Beograd i ovog 1. januara, od 11 časova, u Bulevaru Zorana Đinđića, organizovaće novogodišnju manifestaciju za svoje sugrađane pod nazivom „Novi BeoGrad otvorenog srca“.

U prazničnoj atmosferi, porodično i sa prijateljima, mnogobrojni Novobeograđani, prvi dan u Novoj godini tradicionalno provode družeći se na prostoru između Crkve Svetog Dimitrija i TC „Merkator“, uz lepe želje za zdravlje i uspeh svojih najdražih.

Novogodišnju atmosferu 1. januara 2024. godine, upotpuniće bogat kulturno-muzički program, mnogobrojni animatori, lampice i baloni, kao i prodajni štandovi od kojih i onaj s klovnovskim crvenim nosićima čijom kupovinom sugrađani daju humanitarni prilog.

Program na bini počinje u 11 časova nastupom Kulturno-umetničkog društva „Talija“, koje će izvesti splet narodnih igara iz Srbije, a zatim će se na sceni smenjivati KUD „Šumadija“, „Akademsko društvo NBG“ i KUD „Jeleče Novi Beograd“.

Od 12 časova na programu je predstava „Novogodišnja mačka u čizmama“, u 12.35 nastupiće učenici Osnovne škole „Laza Kostić“ sa profesorima Biljanom Dačević i Miloradom Miletom Đurićem, a posle njih učenica Tehničke škole „Zmaj“ Teodora Pešić izvešće nekoliko etno pesma.

U 13.35 nastupiće pop bend „Umreženi“, a program na bini zatvoriće rok grupa „Paravan“, koja nastupa od 14.15 časova, saopštili su iz opštine Novi Beograd.

Foto:ilustracija/pixabay

Ako ste propustili