„Noć ukusa” na pijaci „Palilula” 29. marta

Ovog petka, 29. marta, na pijaci „Palilula” biće održana peta po redu muzičko-gastronomska manifestacija „Noć ukusa”, saopštavaju iz Javnog komunalnog preduzeća „Beogradske pijace”. Od 18 do 23 časa, posetioce očekuje bogat asortiman domaćih slatkih i slanih specijaliteta, kao i ručno rađenih unikatnih predmeta i prirodne kozmetike, uz nezaobilazno dobar provod.

Pored kupovine, posetioci će moći da degustiraju razne proizvode i uživaju u nesvakidašnjoj ponudi. Raznovrsnost sadržaja pijace „Palilula” i „Noći ukusa” nudi mogućnost nabavke raznih vrsta mesa, sireva, kolača, torti, sokova, vina i piva malih porodičnih radionica, kao i neprehrambenih proizvoda, kuhinjske galanterije i cvetnih aranžmana.

Te večeri posetioce očekuje i inače bogata i raznovrsna ponuda brojnih i poznatih ugostiteljskih objekata koji su učinili da pijaca „Palilula” postane novo urbano mesto okupljanja i uživanja u kvalitetnim i neobičnim ukusima. Ukusna hrana, pripremljena na tradicionalni način, s primesama modernog kombinovanja namirnica, po povoljnijim cenama, odlika je restorana koji posluju na ovoj pijaci i u kojima se uvek traži mesto više.

Kako bi manifestacija „Noć ukusa” protekla u što prijatnijoj atmosferi, JKP „Beogradske pijace” je za svoje posetioce pripremilo dobar provod uz stare i nove muzičke hitove u okviru di-džej programa.

Ako ste propustili