MUZIČKO-SCENSKI IGROKAZ “ŠTO SE BORE MISLI MOJE” 20. NOVEMBRA U KONAKU KNEZA MILOŠA

Istorijski muzej Srbije i Kulturno-obrazovni centar „Radionica pod otvorenim nebom” vas pozivaju da u nedelju, 20. novembera, sa početkom od 15 časova, prisustvujete izvođenju muzičko-scenskog igrokaza ,,Što se bore misli moje“, autorke Zlate Tipold, koji će se održati u Konaku kneza Miloša.

Muzičko-scenski igrokaz ,,Što se bore misli moje” je jednočinka koja opisuje jedan segment života kneza Mihaila Obrenovića i njegove supruge kneginje Julije Hunjadi Obrenović – pripremu Julijinog rođendana na njihovom imanju „Ivanka” (u današnjoj Slovačkoj). Publika će imati priliku da se upozna sa delom života kneza Mihaila i kneginje Julije, oživljenih snagom dramskog prikaza u izvođenju glumaca Dragane Obradović i Nebojše Đorđevića.

Cena ulaznice iznosi 500 RSD i obuhvata ulaz na muzičko-scenski igrokaz i obilazak stalne postavke u Konaku kneza Miloša. Zbog ograničenog broja mesta molimo sve zainteresovane da svoj dolazak najave na telefon: 063/ 844 -1728, saopštili su iz Istorijskog muzeja Srbije.

Ako ste propustili