Trend

Akcija očitavanja vodomera u Vrčinu

Ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Beogradski vodovod i kanalizacija” će u subotu i nedelju, 19. i 20. oktobra, očitavati vodomere u naselju Vrčin, saopštavaju iz ovog gradskog preduzeća.

Pozivaju se svi stanovnici ovog naselja, kao i vlasnici vikendica, da izađu u susret čitačima BVK-a i tako pomognu da ova akcija protekne u atmosferi međusobne saradnje. Akcija će u slučaju loših vremenskih uslova biti odložena za prvi naredni period, kada vremenski uslovi budu prihvatljivi za očitavanje.

Kako bi doprineli efikasnom očitavanju vodomera, mole se svi potrošači da omoguće pristup vodomernim skloništima (šahtovima, podrumima…), da vodomerna mesta budu dostupna i čista, da kapije dvorišta ili podruma u kojima se vodomeri nalaze budu otključana, te da vozila budu parkirana van šahtova.

Saradnjom sa korisnicima usluga unapređuju se rad i kvalitet pruženih usluga, a zajedničkom akcijom vodomeri će biti očitani u najkraćem mogućem periodu i računi pravovremeno dostavljeni svim potrošačima.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na telefon 11-0-11, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *