Evrovizija 2018: Prvo polufinale

Portugalija je zemlja domaćin ovogodišnje Evrovizije i to po prvi put. Ovo nije jedina novost pa će se tako na bini naći i četiri dame prvi put u istoriji Evrovizije –Filomena Kautela, Silvija Alberto, Danijela Rua i Katarina Furtado.

Večeras u prvom polufinalu nastupali su : Azerbejdžan, Island, Albanija, Belgija, Češka, Litvanija, Izrael, Belorusija, Estonija, Bugarska, Makedonija, Hrvatska, Austrija, Grčka, Finska, Jermenija, Švajcarska, Irska i Kipar. Samo njih deset naći će se u finalu Evrovizije koja je na programu 12.maja.

Verovatno će vas interesovati ko je večerašnji favorit a to je svakako predstavnica Kipra, Eleni Foureira – „Fuego“, koji se trenutno kotira na prvom mestu na svetskim kladionicama.

 

 

Naši predstavnici nastupaju 10.maja u drugom polufinalu.

Foto:Ilustracija/pixabay

Next Post

Prvi finalisti Evrovizije 2018

Уто 8 маја , 2018
Prvi finalisti Evrovizije koje će se održati 12.maja su Austrija,Estonija,Kipar,Litvanija,Albanija,Izrael ,Češka Republika,Bugarska,Finska i Irska. Naši predstavnici nastupaju u drugom polufinalu koje je na programu 10.maja pa se možemo pripremiti za navijanje. Foto:Ilustracija/pixabay Podeli na FacebookPodeli na Twitter