Trend

Režim saobraćaja JLPP-a izmenjen tokom radova u Ulici antifašističke borbe

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji distributivnog toplovoda sa priključcima duž Ulice antifašističke borbe, na delu od raskrsnice sa Ulicom Milutina Milankovića do raskrsnice sa Ulicom Jurija Gagarina, od 5. do 30. jula doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi se izvode u desnoj kolovoznoj traci u Ulici antifašističke borbe (gledano u smeru ka gradu), na delu od zone raskrsnice sa Ulicom Jurija Gagarina sledećih 150 metara, gledano u smeru ka gradu. Tokom izvođenja radova saobraćaj će potpuno biti zatvoren na ovoj deonici, zbog čega će doći do promena u radu linija javnog prevoza.

Na liniji 94, u smeru ka Bloku 45, vozila će ići trasom: Jurija Gagarina – Marka Hristića – Đorđa Stanojevića – Bulevar Milutina Milankovića i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati uobičajenom trasom.

Vozila sa linije 95 će saobraćati u smeru ka gradu na trasi: Jurija Gagarina – Bulevar Milutina Milankovića – Milentija Popovića i dalje na redovnoj trasi, dok će u suprotnom smeru saobraćati uobičajeno.

Vozila sa linije E6 će ići u smeru ka gradu trasom: Jurija Gagarina – Marka Hristića – Đorđa Stanojevića – Bulevar Milutina Milankovića i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati uobičajenom trasom.

Na izmenjenom delu trase, vozila će koristiti sva postojeća stajališta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *