Uručen traktor porodici Stanojković iz sela Sušice kod Štrpca

Pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije Zoran Bojović prisustvovao je danas uručivanju traktora dvanaestočlanoj porodici Radovana Stanojkovića u selu Sušice, u opštini Štrpce.

Bojović je istakao da je porodici Stanojković traktor donirao privrednik Dejan Janković iz Leskovca, u okviru akcije pomoći srpskom stanovništvu na Kosmetu pokrenute nakon nedavnog razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa građanima u Lapljem Selu.

On je konstatovao da je nakon tog razgovora došlo do ekspanzije donacija iz centralne Srbije, i objasnio da Kancelarija za Kosovo i Metohiju grupiše i organizuje dostavljanje pomoći, i da u ovom trenutku raspolaže sa približno 600 tona robe koja će biti uručena onima kojima je najpotrebnija.

Uručenju donacije prisustvovao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, kao i donator Dejan Janković, koji je porodici Stanojković poželeo da traktor koristi u zdravlju i da u budućnosti bude još brojnija.

Izvor: Vlada Srbije

Foto:Ilustracija

Next Post

BЕSPLАTNЕ PLЕSNЕ RАDIОNICЕ U DКCB

Уто мар 20 , 2018
Оd 2. dо 4. aprila, tоkоm prоlećnоg raspusta, u Baletskоj sali Dečjeg kulturnоg centra Beоgrad оdržaće se besplatni Plesni kamp. Deca uzrasta оd 11 dо 18 gоdina će imati priliku da unaprede svоje veštine i umeće u džez baletu, lоkingu i hip-hоpu uz predavače Milicu Cerоvić, Nikоlu Gavrilоvića i Milicu […]