Uhapšen zbog falsifikovanja isprava

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Službe za borbu protiv organizovanog kriminala i Policijske uprave za grad Beograd – Odeljenja za kontrolu zakonitosti, po nalogu zamenika tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva, uhapsili su N. K. (1962), matičara i šefa jedne mesne kancelarije sa područja Požarevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje isprave.

On se tereti da je u aprilu ove godine, izdao uverenje o državljanstvu i izvod iz matične knjige rođenih, kojom prilikom je uneo lažne podatke o identitetu građanina i bez bilo kakvog pravnog osnova, čime je izvršio krivično delo falsifikovanje isprave.

Dan ranije, u okviru iste akcije, na području Beograda uhapšene su četiri osobe, među kojima i policijski službenik PS Vračar.

Izvor:MUP

Next Post

Nicole Scherzinger video koji obara

Суб јул 23 , 2016
Nicole Scherzinger pored dobrih glasovnih sposobnosti ubacila je u svoj instagram profil video i onaj X faktor koji je čini jednom od najlepših žena sveta. View this post on Instagram Goofing around ???? #summerfun #ibiza #formentera A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on Jul 21, 2016 at 11:36am PDT […]