Ubijen Baltimorski „Serpiko“

Baltimorski detektiv Sean Suiter ubijen je tokom dužnosti jedan dan pre nego što je trebao da svedoči pred federalnim sudom o korupciji protiv kolega policajaca.

Na ovom slučaju radi FBI i pokušava da nađe osobu ili osobe koje su uspele da savladaju detektiva sa iskustvom od 18.godina i da mu iz blizine pucaju u glavu i to sa njegovim pištoljem.

Detektiv i otac petoro dece, ubijen je dan pre nego što je trebalo da svedoči u slučaju federalne korupcije protiv osam policajaca iz Baltimora.

Policija kaže da je Suiter primetio čoveka koji je delovao sumnjičavo i otišao da ga provjeri 15.11 a onda je upucan a preminuo je dan posle 16.11. Policijski komesar Kevin Davis je izjavio :

„Ljudi su me pitali, kako je moguće da je Detektiv Suiter ubijen uoči svog velikog iskaza poroti i da to ubistvo nema veze sa tim svedočenjem,  da li je to moguće? A, odgovor je, naravno, moguće je.“

Ono što niko neveruje,ako je sudeći prema društvenim mrežama i medijima, da je reč o slučajnom ubistvu pa se vode prikupljanja para kako bi se pronašao ubica a trenutno je prikupljeno preko 200.000 dolara.

https://twitter.com/ellisonbarber/status/931729612736028672

 

 

Ako ste propustili