Tri filma se bore za prvo mesto na rang listi

Obično se već nakon subote zna ko će se naći na prvom mestu po gledanosti u bioskopima ali ove nedelje nije tako. Čak tri filma su veoma bliska po zaradi ove nedelja i to film „IT“,“Kingsman:The Golden Circle“ i premijerni film sa Tom Kruzom „American Made“ inspirisan istinitim događajima.

Nakon premijer Kruzovog filma koji je čak i premašio očekivanja našao se u borbi za prvo mesto po gledanosti. Takodje,je održana i premijera još jednog filma i to rimejka „Flatliners“ koji je imao veoma malu zaradu ako uporedimo navedena tri filma.

Od filma „Flatliners“ i nije se moglo očekivati mnogo nakon objavljenih trailera a i u originalu su glumili Džulija Roberts,Kifer Saterlend,Kevin Bejkon što je bio preveliki teret za ovaj rimejk.

Šta očekivati? Verovatno će se Kruzov film naći na prvom mestu a horor film „It“ zadržati drugo mesto ali bez obzira na rang listu za film „IT“ vlada još uvek veliko interesovanje.

Film koji je ,da tako kažemo,podbacio a od koga se očekivalo mnogo je „American Assassin“ koji se još danas nalazi na četvrtom mestu.

Foto:Instagram/american made

Ako ste propustili