Tradicionalno otvaranje sezone: Skadarlija 2020

Početak turističke sezone u Skadarliji 2020 tradicionalno će se obeležiti podizanjem zastave kod Skadarlijske česme u subotu 6.juna od 12 časova.

Ove godine zastavu će podići glumica Rada Đuričin. Pored glumca Milana Milosavljevića koji će biti u ulozi Branislava Nušića, program je obogaćen i muzičkim numerama koje će izvesti Merima NJegomir, vokalne solistkinje Radio Beograda i RTS-a, Vesna Dimić i Biljana Petković, a tu su i glumci Milan Milosavljević, Vjera Mujović i LJiljana Jakšić, u pratnji Skadarlijskog orkestra.

Foto: L.M

Skadarlijski dobošar Bojan Hlišć govoriće „Kodeks o ponašanju u Skadarliji“, dok će Umetnički centar „Talija“ odigrati Građansko kolo, a sve u organizaciji Turističke organizacije Beograd.

Next Post

Brutalnost policije u Americi se nastavlja ( Video)

Пон јун 1 , 2020
Objavljen je još jedan snimak gde su policajci upotrebili silu kako bi priveli mladi par. Policajci su dobili otkaz. Širom Amerike i dalje traju protesti nakon što je preminuo Džordž Flojd prilikom privođenja, a onda se pojavi još jedan snimak brutalnosti policije. Mladi par je navodno priveden jer su prekršili […]