Teško prebijena žena policajac u predgrađu Pariza ( Video)

Šokantan video snimak pojavio se na društvenim mrežama gde se vidi kako rulja prebija ženu policajca u predgrađu Pariza,uoči dočeka Nove godine. Povodom ovog događaja oglasio se i francusli predsednik Emanuel Makron.

Scenu prebijanja žene policajca a i njenog kolege snimili su neki od napadača na policajce, Na jednom od snimak se vidi kako policajku udaraju dok je na zemlji u glavu i gaze a jedan od napadača joj uzima i pištolj. Srećom oba policajca nemaju povrede opasne po život.

Predgrađe u kome se dogodilo nasilje,kako saznajemo,poznato je po raznim bandama a policajci su došli na to meso jer su dobili poziv o neredu. Kada su došli napala ih je rulja koja je prevrnula policijska kola a onda policajce prebila. Kada je došla policija svi su se razbežali.

Francuski predsednik Emanuel Makron povodom ovoh događaja oglasio se i na svom twitter nalogu gde je osudio ovakav zločinački napad i rekao da će svi biti dovedeni pred lice pravde.

 

 

 

Next Post

Kaliforniji donela široku legalizaciju marihuane

Уто јан 2 , 2018
Kalifornija je početkom ove godine počela sa širokom legalizacijom marihuana gde je dozvoljena takozvana rekreativna marihuana. Rekreativna marihuana je sada legalna u Kaliforniji za odrasle od 21.godinu i pojedinci mogu da uzgajaju do 6 biljaka i isto toliko i da poseduju. Međutim,ipak nije tako lako moguće kupiti marihuanu na svakom […]