Rumuni došli da džepare u Beogradu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su rumunske državljane N.D. (1980), G.F. (1975), B.S. (1971) i S.L.I. (1986), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo krađa.

Sumnja se da su krivično delo izvršili tako što su G.F., B.S.,i S.L.I. prišli oštećenoj dok je čekala da uđe u autobus, gurali je i skretali pažnju dok je N.D. iz torbe uzeo novčanik, u kome se nalazilo 180 evra i 1.840 dinara, kao i lična dokumenta.

Policija je osumnjičene uhapsila na autobuskom stajalištu Bokeljska petlja smer prema Mladenovcu i određeno im je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni dežurnom tužiocu Drugog osnovnog javnog tužilašta u Beogradu,saopštavaju iz MUP-a.

Foto:Ilustracija/pixabay

Next Post

Skulptura Bude napravljena od buba

Пон апр 10 , 2017
Japanski umetnik Yoneji Inamura napravio je skulpuru Bude od 20.000 mrtvih buba. Za izradu ove skulpture trebalo mu je 6.godina a koliko je tačno  kako skupljao bube ostalo je nejasno. Inamura je prvo napravio skulpturu samuraja od 5.000 buba i zbog svojih radova je kritikovan zbog ubistva životinja.   Podeli na FacebookPodeli […]