Radionica „ŽIVOTINJE U PRIRODI I UMETNOSTI – POZORIŠTE SENKI „

Narodni muzej u saradnji sa Prirodnjačkim muzejom organizuje radionicu „Životinje u prirodi i umetnosti – pozorište senki“ u Galeriji Prirodnjačkog muzeja na Kalemegdanu u subotu, 10. marta od 13 časova.

Učesnici radionice će imati priliku da posete izložbu Surlaši Balkana.  Nakon obilaska pogledaćemo reprodukcije umetničkih dela, iz zbirki Narodnog muzeja, i na taj način videti kako su naši poznati umetnici predstavili na svojim delima različite životinje.

Tokom praktičnog dela učesnici će u grupama i uz dogovor izabrati životinje koje će da praviti i da osmisliti zajedno kratku predstavicu, koja će se odigravati ispred belog platna uz pomoć baterijske lampe, stvarajući tako pozorište senki.

Broj mesta ograničen, pa molimo sve zainteresovane da se prijave na elektronsku adresu i.jankovic@narodnimuzej.rs

Izvor: Narodni muzej

Next Post

15. međunarodni sajam obrazovanja

Пет мар 9 , 2018
5. međunarodni sajam obrazovanja – EDUfair 2018 biće održan 9. i 10. marta (10.00-18.00) u hotelu „Crowne Plaza“ u Beogradu. Đaci završnih osnovnih i srednjih škola imaju priliku da se upoznaju sa programima škola i fakulteta,kako državnih tako i privatnih. Ulaz je besplatan. Foto:Ilustracija Podeli na FacebookPodeli na Twitter