Produžen rok invalidske parking karte

Foto:Ilustracija/pixabay

Sekretarijat za socijalnu zaštitu Gradske uprave Grada Beograda, u saradnji sa „Parking servisom”, produžio je rok važenja invalidske parking karte. Reč je o kartama izdatim u JKP „Parking servis” na osnovu rešenja Sekretarijata za socijalnu zaštitu za kalendarsku 2019. godinu svim korisnicima prava na besplatno korišćenje obeleženih parking mesta na javnim opštim parkiralištima na teritoriji grada Beograda, u skladu sa Pravilnikom o određivanju osoba koje mogu ostvariti pravo na besplatno korišćenje obeleženih parking mesta na javnim opštim parkiralištima.

Rok važenja je 30 dana od dana prestanka vanrednog stanja, u skladu sa Odlukom o proglašenju vanrednog stanja, navedeno je u saopštenju Sekretarijata za socijalnu zaštitu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Next Post

Zadržava se postojeći režim obavljanja javnog linijskog prevoza na teritoriji Beograda zbog zaposlenih u trećoj smeni

Сре мар 18 , 2020
U naredna dva dana biće zadržan postojeći režim odvijanja saobraćaja na gradskim, prigradskim i lokalnim linijama, izuzev linija BGvoza na kojima su ukinuti svi polazci na liniji Beograd Centar – Mladenovac, kao i redukovan polazak na ostalim linijama BGvoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz. U saopštenju se navodi […]