Trend

PRAVILA KORIŠĆENJA

O nama

Beogradske vesti su blog koji za jedini cilj ima popularizaciju Beograda kao i dešavanja u njemu. Beogradske vesti nemaju nikakve namere vređanja ili omalovažavanja nekoga ili nešto, u bilo kom pogledu.

Autorska prava

Beogradske vesti zadržavaju pravo izmene, ukidanja bilo kojeg sadržaja na blogu bez obaveze prethodne najave.

Ukoliko smatrate da je narušeno neko autorsko pravo zamolili bih Vas da nas o istom obavestite kako bi smo isti uklonili ili preispitali o narušavanju istog.

Članci “Uz Beogradsko jutro….” ili  ti “Dobro jutro Beograde” su humorističkog karaktera i lični stav i nemaju za cilj omalovažavanje bilo koga. Cilj im je da svim Beograđanima jutro počne sa osmehom i skrenu pažnju na neke teme koje eventualno smetaju nekim sugrađanima a koje bi se ispravile.

Članci “Beogradske zanimljivosti” se oslanjaju na osnovu ličnog znanja kao i u manjem broju više beogradskih medija,Wikipedie i ostalih članaka.

Članci “Beogradske priče” su inspiracija autora na osnovu istinitih događaja.

Linkovi

Sve sadržaje koristite na sopstvenu odgovornost. Beogradske vesti ne snose odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem.

Zaštita privatnosti

Beogradske vesti zadržavaju pravo da komentare ne objave,obrišu bez ikakve najave ili definisanje razloga. Beogradske vesti ne odgovaraju za napisani komentar tj. mišljenje posetilaca.

Beogradske vesti zadržavaju pravo da u svakom trenutku izmene Pravila korišćenja.