Odlučna borba protiv sive ekonomije u drumskom saobraćaju

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa predstavnicima Poreske uprave i taksi udruženja o borbi protiv sive ekonomije u drumskom saobraćaju.

Na sastanku, kojem je prisustvovala i direktor Poreske uprave Dragana Marković, najavljeno je osnivanje koordinacionog tela za praćenje sprovođenja svih propisa koji uređuju taksi delatnost, na nivou Vlade.

Zadatak tog tela biće efikasnija borba protiv sive ekonomije, a ona je moguća samo ako budemo radili zajedno – nadležna ministarstva, Poreska uprava, taksi udruženja, poručila je Mihajlović.

Sastanku su prisustvovali predstavnici Saveza udruženja taksista Srbije i Granskog sindikata taksi vozača i auto-prevoznika Nezavisnost, navodi se u saopštenju Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Foto:arhiva/Vlada Srbije

Next Post

Podrška Srbima sa Kosmeta oko formiranja ZSO

Пон апр 2 , 2018
Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić najavila je danas da će dati podršku Srbima na Kosovu i Metohiji da tokom aprila formiraju Zajednicu srpskih opština ukoliko Priština ne želi da to učini onako kako je to dogovoreno Briselskim sporazumom. Brnabić je tokom posete Republičkom geodetskom zavodu, odgovarajući na pitanje novinara […]