Nove telefonske linije za putnike koji su stavljeni pod nadzor ili u izolaciju

Foto:Ilustracija/pixabay

Gradski zavod za javno zdravlje Beograd otvorio je tri nove telefonske linije, isključivo za potrebe putnika iz međunarodnog saobraćaja sa rešenjem o stavljanju pod zdravstveni nadzor i u kućnu izolaciju, saopšteno je iz Centra za kontrolu i prevenciju bolesti ove ustanove.

Svi putnici iz međunarodnog saobraćaja sa rešenjem o stavljanju pod zdravstveni nadzor i u kućnu izolaciju trebalo bi od 8 do 15 časova da se jave Centru za kontrolu i prevenciju bolesti Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd, na sledeće brojeve mobilnih telefona: 064/8503-062; 064/8503-063; 064/8503-064.

Ukoliko su linije zauzete, putnici iz pomenute kategorije treba da ostave SMS poruku sa ličnim podacima – imenom i prezimenom, adresom i brojem rešenja. Dežurni epidemiolog će ih nazvati na broj telefona s kojeg je poslata poruka ili na neki drugi kontakt telefon, što je pre moguće. SMS poruku mogu da dostave i van predviđenog radnog vremena.

Next Post

Sutra ukidanje međugradskog saobraćaja

Чет мар 19 , 2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da se očekuje povećanje broja zaraženih korona virusom u narednom periodu. On je naglasio da je potrebna disciplina kako bi se smanjio broj obolelih. Kupljeno je 200 respiratora koji bi trebalo da stignu do utorka u Srbiju. Sutra od 8 časova zatvaraju se granični […]