Niste kucali kartu

Kada pogledaš kroz „Beogradsku špijunku“ videćeš vesti koje nisu na naslovnim stranama.

Novi Beograd: Ulazi kontrola u autobus i jedan od kontrolora dolazi do sugrađanke. „Gospođo, niste kucali kartu“- obraća se kontrolor sugrađanki. „Pa, znam. I nije vam neka sprava kada vam govori ono što sam mogla i ja da vam kažem“.

***

Mirijevo: „Majstore jer to neki novi rapored stanica?“ upita sugrađanin vozača. „Sve je isto“- odgovori mu vozač. „Ako je sve isto što nestaneš na neku“- kaže sugrađanin.

***

Zemun: Dovikuje otac detetu na Zemunskom keju „Nemoj da se udaljavaš jer možda naiđe divlja svinja.“ Stane dete pogleda oca i počne da odmahuje glavom : „E,tata, tata. Zoološki vrt je na Kalemegdanu.“

***

Dorćol: „Izvinite,gospođo da li imate 10 dinara da kupim pivo?“ -prilazi mlađi sugrađanin sredovečnoj sugrađanki. “ Pivo ti je više od 10 dinara, tako da ti ništa ne znači i ako ti dam.“- Odgovori mu sugrađanka i produži svojim putem.

Next Post

Pоlicija jе idеntifikоvala i drugu оsоbu kоja jе prеtila prеdsеdniku Srbijе Аlеksandru Vučiću

Пет јул 26 , 2019
U toku je privođenje i druge osobe koja je pretila predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Ranije dana je uhapšena A.J.A ( 49) iz Šapca jer je pretila deci predsednika Srbije preko društvene mreže. Nezvanično, A.J.A je ranijе оsuđivana zbоg falsifikоvanja ispravе i nasilja u pоrоdici i tо nad svоjоm majkоm. Foto:ilustracija […]