Nastavak pravnog nasilja nad Bogdanom Mitrovićem

Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije saopštila je danas da je nedopustivo da se produžava agonija Bogdana Mitrovića, koji je uhapšen krajem avgusta u opštini Suva Reka pod lažnom optužbom da je učestvovao u ratnim zločinima.

Iako su svedoci u dosadašnjim iskazima potvrdili njegovu nevinost, čime su posredno potvrdili da je Mitrović žrtva neprava i pravnog nasilja, pritvor mu je bez ikakvog osnova produžen za još dva meseca.

Jasno je da je u ovom slučaju reč o kriminalnoj zaveri da se zaštite uzurpatori Mitrovićeve imovine, a svi interno raseljeni Srbi obeshrabre i pri samoj pomisli da bi problem svoje uzurpirane ili uništene imovine mogli da reše na pravedan način.

Poslednji je trenutak da se za ovaj predmet ozbiljnije zainteresuju predstavnici međunarodnih institucija na Kosovu i Metohiji, jer pred sobom imaju flagrantan primer zloupotrebe pravosuđa i kršenja ljudskih prava.

Next Post

Saradnja sa kineskim kompanijama koje se bave e-trgovinom i turizmom

Чет сеп 28 , 2017
Državni sekretar Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Vlade Republike Srbije Tatjana Matić saopštila je danas da je kineska kompanija „Alibaba“ izrazila interesovanje za otvaranje logističkog distributivnog centra u Srbiji, kao i za razvoj platformi za elektronsku trgovinu. Matić je, prilikom današnje posete državne i privredne delegacije Kine Regionalnom poštansko-logističkom centru […]