Nastavak isplate socijalnih davanja od ponedeljka

Foto: arhiva

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Zoran Đorđević reagovao je povodom informacija da je u pojedinim ekspoziturama Pošte prekinuta isplata socijalnih davanja i novčanih naknada: dečji dodatak, invalidnine, novčana socijalna pomoć, nega i pomoć drugog lica, posebna novčana naknada, naknada za porodični smeštaj, roditeljski dodatak i naknada-tržište rada.

Đorđević je zahtevao od rukovodstva Pošte da hitno uspostavi proces rada i nastave isplatu naknada.

Od ponedeljka će problem biti rešen, informisan sam da se radi o grešci, tako da će isplate nastaviti da se obavljaju po planu, rekao je Đorđević.

U narednim danima održaće se sastanak ministra Đorđevića sa rukovodstvom Pošte radi dogovora isplate naknada najstarijim građanima na kućnu adresu.

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja vrši sve isplate po planu, kao i da se građani o datumima isplata i detaljima mogu informisati na sajtu Ministarstva.

Next Post

Virtuelni obilazak kroz svetske muzeje

Суб мар 21 , 2020
Ceo svet je pogođen koronavirusom, pa su neki svetski muzeji i galerije objavili na njihovim sajtovima virtuelne ture. Imate jedinstvenu priliku ako nikada niste bili u čuvenim muzejima da to iskoristite. U nastavku vam dajemo nekoliko linkova: LUVR – Jedan od najpoznatijih muzeja na svetu koji se nalazi u Parizu. […]