Najgori film u 2017 „The Emoji movie“ a najgori glumac Tom Cruz

Dan pred dodelu nagrade Oskar dodeljuju se nagrade za najgori film,najgoreg glumca…. ili ti Razzie nagrade. Najviše nagrada pokupio je „The Emoji movie“ i to četiri a dve nagrade pokupio je „Fifty Shades Darker“ koji su i dominirali za najgore filmove u mnogim kategorijama.

Može se reći i očekivano za najgori film izabran je „The Emoji movie“ a u konkurenciji su bili i „Baywatch„, „Fifty Shades Darker„, „The Mummy“ i  „Transformers: The Last Knight“.

Za najgoreg glumca titulu je poneo Tom Cruz za ulogu u filmu“The Mummy“, a nominovan je bio i Jоhnny Depp za ulogu u filmu „Pirates оf The Caribbean: Dead Men Tell Nо Tales“, Mark Wahlberg i to za dva filma „Daddy’s Hоme 2“ i „Transfоrmers: The Last Кnight“.

Za najgoru sporednu žensku ulogu nagradu je dobila Kim Basinger za film „Fifty Shades Darker„.

Next Post

Uhapšeni nakon razboništva apoteke u Beogradu

Суб мар 3 , 2018
Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saoštilo je danas da su pripadnici policije, neposredno nakon razbojništva u jednoj apoteci u Borskoj ulici u Beogradu, uhapsili četiri osobe, od kojih su dve žene, zbog sumnje da su izvršile ovo krivično delo. U saopštenju se navodi da je reč o D. O. […]