„Karavan zimnice” ovog vikenda na pijaci „Blok 44”

Pijačni karavan zimnice ovog vikenda, 31. oktobra i 1. novembra, biće organizovan na pijaci „Blok 44”, najavile su „Gradske pijace”. Svi posetioci ove pijace, osim svežeg voća i povrća, imaće priliku da pazare i domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi, po pristupačnim cenama.

U raznovrsnoj ponudi zdravih i kvalitetnih namirnica, svi sugrađani imaće mogućnost da nabave širok asortiman ajvara, ukusnih i zdravih zimskih salata, kompota, pekmeza, sirupa, suvog voća, sokova, meda, vina, rakije i mnoge druge specijalitete. Organizacijom „Karavana zimnice” JKP „Gradske pijace” pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača i da predstavlja značajnu kariku u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda. „Karavani zimnice” organizuju se svakog drugog vikenda na nekoj od pijaca koja posluje u sastavu preduzeća, kako bi tradicionalna zimnica pripremljena od visokokvalitetnog lokalno gajenog povrća i voća bila dostupna sugrađanima u svim delovima grada.

JKP „Gradske pijace”, koje neguje visok stepen odgovornosti i prema kupcima i prema prodavcima, podseća posetioce beogradskih pijaca da ostanu odgovorni, održavaju preporučenu fizičku distancu, te da nose zaštitne maske.

Ako ste propustili