IZMENjEN REŽIM RADA NARODNOG MUZEJA

U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i merama koje za cilj imaju prevenciju širenja zarazne bolesti „COVID – 19“, a koje između ostalih podrazumevaju i zabranu okupljanja na javnim mestima u zatvorenim prostorima grupa većih od 100 lica, Narodni muzej u Beogradu, će počev od 12. marta 2020. godine, odložiti realizaciju redovnih programa za posetioce: predavanja, grupnih poseta, stručnih i tematskih vođenja, radionica i koncerata.

U skladu sa aktuelnim preporukama Narodni muzej će i tokom narednih dana biti otvoren za individualne posete. Do trenutka smanjenja rizika od širenja zarazne bolesti pozivamo sve zainteresovane da se sa kolekcijom i aktivnostima Narodnog muzeja u Beogradu neposrednije upoznaju putem internet prezentacije i društvenih mreža Narodnog muzeja u Beogradu, saopštili su iz Narodnog muzeja.

Next Post

SPISAK PRIVREMENO ZATVORENIH GRANIČNIH PRELAZA

Чет мар 12 , 2020
Ministarstvo unutrašnjih poslova objavio je spisak trenutno zatvorenih graničnih prelaza, au cilju prevencije širenja korona virusa. GRANIČNI PRELAZI PREMA MAĐARSKOJ: 1 Rastina – Drumski 2 Bajmok – Drumski 3 Bački Vinogradi – Drumski 4 Horgoš 2 – Drumski 5 Kanjiža – Rečni 6 Đala – Drumski 7 Rabe – Drumski […]