Izmena režima javnog prevoza u Ulici dr Huga Klajna

Foto: A.M

Tokom radova na redovnom održavanju u Ulici dr Huga Klajna, na delu od Ulice Marka Čelebonovića do Ulice Peđe Milosavljevića (Bežanijska kosa), od 23. marta do 30. aprila doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Tokom izvođenja radova doći će do potpunog zatvaranja Ulice dr Huga Klajna.

Vozila sa linija 70, 72, 74, 75 i 75N (u slučaju funkcionisanja noćnog prevoza) će u oba smera saobraćati ulicama Marka Čelebonovića, Norveškom, Ljubinke Bobić, Nedeljka Gvozdenovića i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije 613 će u oba smera saobraćati ulicama Marka Čelebonovića, Partizanske avijacije, Ljubinke Bobić i dalje redovnom trasom.

Uspostavlja se privremeno stajalište za liniju 613 u Ulici partizanske avijacije, oko 30 metara posle raskrsnice sa Ulicom Marka Čelebonovića, za smer prema naselju Radiofar.

Vozila će na izmenjenim delovima svojih trasa koristiti sva postojeća stajališta.

Next Post

Uhapšen policijski službenik

Пет мар 20 , 2020
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, uhapsili su policijskog službenika S.C. (1970) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba službenog položaja tako što je osamdesetogodišnjem sugrađaninu omogućio kretanje na javnom mestu uprkos meri samoizolacije koja mu je izrečena po povratku u zemlju. Sumnja se da je […]