Izazov Beogradske fiharmonije

Beogradska filharmonija poziva publiku na novi novogodišnji izazov koji je pripremila zajedno sa perkusionistom Aleksandrom Radulovićem. Nakon što je na prošlogodišnjem filharmonijskom izazovu publiku pozvala da diriguje orkestrom, na početku 2022. godine, Beogradska filharmonija predlaže novu kreativnu zabavu.

Filharmonijska zvezda i dokazani šoumen, perkusionista Aleksandar Sale Radulović je zajedno sa svojom porodicom od kućnih predmeta napravio muzičke instrumente i odsvirao kompoziciju „Šećerna vila“ iz baleta „Krcko Oraščić“, Čajkovskog. Urnebesni video u kome Sale objašnjava kako može da se svira na teglama biće objavljen 1. januara 2022. na društvenim mrežama Filharmonije, a publika se poziva da od kućnih predmeta napravi muzičke instrumente i iskoristi ih za maštovito sviranje bilo kojih melodija. Dobrodošli su i kućni ljubimci.

Filharmonija poziva da se okupe porodice, društva, ekipe, kućni ljubimci i da se veselo muzicira na svemu što postoji u kući. Horizontalne video materijale treba poslati na adresu [email protected] do 10. januara! Najkreativniji, najsmešniji, najblesaviji radovi biće nagrađeni brojnim iznenađenjima koje sprema Beogradska filharmonija.

Foto:Ilustracija/pixabay

Izvor: Beogradska filharmonija

Ako ste propustili