Informacija o režimu javnog prevoza tokom izvođenja radova na instalaciji toplovoda u ulici Kraljice Natalije

Zbog izvođenja radova na instalaciji toplovoda u ulici Kraljice Natalije u periodu 31.07. do 31.08.2021. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi će se izvoditi po fazama i to:

Faza 1 – radovi na torotaru i na kolovozu u ulicu Kraljice Natalije, na delu od ulice Dobrinjska do ulice Kosovoske devojke, gledano u smeru ka ulici Balkanska. Tokom izvođenja radova doći će do potpunog zatvaranja kolovoza sa saobraćaj na predmetnoj deonici. Radovi će se izvoditi u periodu od 31.07. do 23.08.2021. godine.

Faza 2 – radovi na torotaru i na kolovozu u ulici Kraljice Natalije, na delu od zone raskrsnice sa ulicom Dobrinjska, sledećih 20 metara gledano u smeru ka ulici Kneza Miloša. Tokom izvođenja radova doći će do potpunog zatvaranja kolovoza sa saobraćaj na predmetnoj deonici. Radovi će se izvoditi u periodu od 24.08. do 31.08.2021. godine.

Tokom izvođenja radova u obe faze doći će do promene u radu linije JLP-a i to:

Vozila sa linija JLP-a broj 52, 53, 56, 56L i E1 iz pravca Banovog brda, će umesto do terminusa „Zeleni venac“, saobraćati na skraćenoj trasi i promenu smera vršiti sistemom ulica: Sarajevska, Balkanska, Admirala Geprata i Kneza Miloša.
Predmetne linije će dolazno stajalište koristiti u ulici Balkanska (stajalište „Nemanjina“), dok će se polazno stajlaište nalaziti u ulici Kneza Miloša (stajalište „Admirala Geprata“).

Ako ste propustili