Trend

Promena javnog prevoza zbog izmeštanja reke Peštan

Tokom izvođenja radova na izmeštanju reke Peštan, od 15. juna 2024. do 21. februara 2028. godine, doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Radovi podrazumevaju zatvaranje opštinskog puta 312 (Lazarevac–Burovo–Zeoke), zbog čega će vozila javnog prevoza saobraćati izmenjenim trasama, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Linija 171 (Lazarevac–Burovo–Zeoke) će saobraćati na skraćenoj trasi do novoizgrađene privremene okretnice koja se nalazi u Ulici Stefana Nemanje, oko 700 metara od centra Burova prema Zeokama, neposredno ispred zone radova.

Linija 173 (Lazarevac–Rudovci–Strmovo–Baroševac) će saobraćati ulicama Stefana Nemanje, Veljka Vlahovića i dalje preko Šopića i Zavoda do naselja Zeoke i dalje redovnom trasom.

Vozila sa pomenutih linija će koristiti postojeća, a linija 173 i novouspostavljena privremena stajališta.

U smeru prema Baroševcu: „Lazarevac – rampa 1” – stajalište se uspostavlja u Ulici Veljka Vlahovića, 35 metara ispred zone raskrsnice sa ulicama Janka Stajčića i Nikole Vujačića.

U smeru prema Lazarevcu: „Lazarevac – rampa 1” – stajalište se uspostavlja u Ulici Veljka Vlahovića, na poziciji ED stuba koji se nalazi oko 60 metara posle zone raskrsnice sa ulicama Janka Stajčića i Nikole Vujačića; „Njegoševa” – stajalište se uspostavlja u Ulici Veljka Vlahovića, na poziciji oko 25 metara posle pešačkog prelaza u zoni raskrsnice sa Njegoševom ulicom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *