Trend

U delu naselja Železnik voda i dalje nije za piće

U ulicama: Dvadesetdevetog novembra, Svete Milutinovića i Niškoj u naselju Železnik, posle dezinfekcije i ispiranja ulične vodovodne mreže, montirani su novi vodomeri. Montažom vodomera ulična vodovodna mreža je stavljena u fukciju i povezana je sa kućnim instalacijama.

Gradski zavod za javno zdravlje Beograda obavio je uzorkovanje i analizu vode sa slavina potrošača. Na osnovu dobijenih rezultata uzetih uzoraka potrošači iz navedenih ulica od 07.07.2024. godine mogu da koristite vodu sa svojih slavina za sanitarno-higijenske potrebe.

KORIŠĆENjE VODE ZA SANITARNO-HIGIJENSKE POTREBE PODRAZUMEVA KORIŠĆENjE VODE ZA SVE OSIM ZA PIĆE I OBRADU (PRIPREMU) NAMIRNICA.

Do uspostavljanja urednog snabdevanja vodom, na ovoj lokaciji će biti postavljen dovoljan broj auto-cisterni sa pijaćom vodom za najnužnije potrebe.

Molimo potrošače dela naselja Železnik za još malo strpljenja i razumevanje i izvinjavamo im se zbog neugodnosti, saopštili su iz Javnog komunalnog preduzeća „Beogradski vodovod i kanalizacija“.

Izvor: Javnog komunalnog preduzeća „Beogradski vodovod i kanalizacija“