Trend

PROMENA REŽIMA RADA LINIJA JAVNOG PREVOZA TOKOM IZVOĐENjA NOVE FAZE RADOVA U ULICI BULEVAR MIHAJLA PUPINA

Tokom izvođenja nove faze radova na redovnom održavanju u ulici Bulevar Mihajla Pupina, u Beogradu u periodu od 24.08. do 28.08.2024. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Radovi se izvode na kolovozu ulice Bulevar Mihajla Pupina, na delu od zone raskrsnice sa ulicom Sajmište sledećih 220 metara prema Novom Beogradu.

Tokom izvođenja radova, biće zauzete krajnje leve saobraćajne trake (oba smera) uz fizičko razdelno ostrvo, kao i jedna saobraćajna traka uz novoizgrađeni kružni tok. Takođe će i dalje ulica Sajmište, na delu od ulice Zemunski put do ulice Bulevar Mihajla Pupina (smer ka Zemunu), kao i Bulevar Nikole Tesle, desna kolovozna traka (smer ka gradu) biti zatvorene za saobraćaj.

Važiće sledeći režim saobraćaja JLPP-a:

Linije br. 15, 84, 704, 706 i 707 će u smeru ka Zemunu saobraćati na svojim redovnim trasama, dok će u smeru ka gradu i dalje saobraćati postojećim (izmenjenim) trasama preko ulica Trešnjinog cveta (704, 706 i 707) i Ušće (15 i 84);
Linija br. 60L će u smeru ka toplani saobraćati na svojoj redovnoj trasi, dok će u smeru ka gradu saobraćati trasom linije br. 60.