Trend

Izmene na liniji 612

Tokom izvođenja radova u desnoj kolovoznoj traci duž Bulevara Zorana Đinđića, GO Novi Beograd, u delu od Ulice omladinskih brigada ka Narodnih heroja doći će do promene u radu linije javnog prevoza 612, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi se izvode u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci u Bulevaru Zorana Đinđića, u dužini od 380 metara, od 8. do 27. septembra. Za to vreme biće onemogućeno skretanje udesno iz Ulice omladinskih brigada u Bulevar Zorana Đinđića (iz smera Pariske komune), pa će vozila na liniji 612 u smeru ka naselju Nova Galenika saobraćati sledećom trasom: Bulevar Mihajla Pupina – Pariske komune – Narodnih heroja – Bulevar Zorana Đinđića i dalje redovnom trasom. U smeru ka terminusu „Novi Beograd /Paviljoni/” saobraćaće redovnom trasom (takođe, u oba smera, u funkciji radova u Ulici Momčila Radivojevića u naselju Nova Galenika).

Privremeno se za ovu liniju ukida stajalište „GO Novi Beograd” (#404) u Ulici omladinskih brigada, za smer ka naselju Nova Galenika.

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti postojeća stajališta javnog gradskog prevoza.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *