Trend

Humanitarni koncert 29.5. u Domu Vojske Srbije

Umetnički ansambl „Stanislav Binički“ u saradnji sa Udruženjem „Evo ruka“ organizuje 29. maja u Domu Vojske Srbije humanitarni koncert, sa ciljem pružanja pomoći deci i mladima sa smetnjama u razvoju radi unapređenja kvaliteta njihovog života i pružanja podrške njihovim roditeljima.

Konkretno, cilj našeg koncerta je animiranje javnosti za prikupljanje novčanih sredstava za adaptaciju velike kuće sa dvorištem u Novoj Pazovi, koja je dobijena kao donacija od vlasnika na trajno korišćenje, a
koja treba da se preuredi i osposobi za boravak i osamostaljivanje dece i mladih ometenih u razvoju.

Postojeći objekat je dovoljno veliki za organizovanje brojnih aktivnosti, a ideja je da se u njemu uspostavi više održivih celina sa posebnim namenama – Trening centar za kulinarske veštine, Radno okupacioni
centar, Klub za predah, terapijski rad i savetodavni rad sa roditeljima, kao i smeštajni kapaciteti za potrebe organizovanja kampova za mlade, tim bildinge i edukacije.

Evo Ruka je organizacija koja od 2011. godine radi na rešavanju problema i unapređenju kvaliteta života porodica dece sa smetnjama u razvoju i retkim bolestima, razvijanju inovativnih usluga za decu školskog uzrasta koja nedostaju u našem sistemu socijalne zaštite, povezivanjem roditelja i neformalnih negovatelja, informisanjem i edukacijom celog društva.

Na koncertu 29. maja u 20 časova uz naš Ansambl nastupaju:

  • Kapetan Vladimir Polkaposki
  • Sergej Ćetković
  • Sloba Bajić
  • Boris Režak
  • Ksenija Milošević
  • Renato Henc
  • Suzana Branković
  • Natalija Ninković

Dirigent Aleksandar Sale Sedlar
Voditelj programa Miloš Milovanović

Pozivamo vas da se sa našim gostima – velikim umetnicima sjajno provedemo uz atraktivan muzički program, a deci i mladima sa smetnjama u razvoju pokažemo da nisu sami i da ne moraju sve sami!

Ukoliko niste u mogućnosti da prisustvujete koncertu akciju možete podržati i svojim donacijama na račun udruženja „Evo ruka“ 205-168077-63 ili direktno klikom na dugme na sajtu udruženja www.evoruka.org.