Trend

Blagajna za plaćanje računa JKP BVK u uslužnom centru u Borči

U novom uslužnom centru u naselju Borča na opštini Palilula od ponedeljka, 27.05.2024. godine JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ otvara blagajnu za plaćanje računa za sve potrošače koji su u direktnoj naplati (JKP BVK), saopštili su iz ovog javnog preduzeća.

Uslužni centar u Borči se nalazi u Ulici Ivana Milutinovića 12g, a za građane je otvoren radnim danima od ponedeljka do petka, u vremenu od 08.00 do 15.00 sati.

Pored plaćanja računa na blagajni, na šalteru za reklamacije i informacije Beogradskog vodovoda i kanalizacije potrošači mogu da dobiju sve informacije iz domena prodaje i naplate, kao i odgovore na sva pitanja u vezi sa delokrugom rada Preduzeća. Ovde se može podneti prijava za promenu korisnika, reklamacija računa za vodu, promeniti adresa za dostavu računa, odjaviti korišćenje vode, a može i da se podnese zahtev da se sa plaćanjem pređe iz Infostana u direktnu naplatu (JKP BVK) i obratno (važi za domaćinstva koja imaju individualni vodomer). Pored navedenog, ovde može da se podnese i reklamacija Službi kupaca i dobije informacija o dugovanjima.

Da podsetimo, JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ ima tri korisnička centra u ulicama: Kneza Miloša 27, Sinđelićevoj 21 i u opštini Barajevo u Svetosavskoj ulici 58.

Pozivamo korisnike sa opštine Palilula da za sve navedene usluge dođu na blagajnu i šalter Beogradskog vodovoda i kanalizacije i završe svoje poslove bez odlaska u centar grada, saopštili su iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“.

Foto: Ilustracija / pixabay