Da li je glumica Lana Tarner izbola poznatog mafijaša?

Poznata Holivudska glumica Lana Tarner je početkom ’40 godina prošlog veka bila jedna od simbola filmskog sveta a najpoznatije uloge uloge su joj „Dr. Jekyll and Mr. Hyde“,“Postman Always Rings Twice“…

Važila je za jednu od „fatalnih žena“ pa je njen privatan život uvek bio u fokusu medija. Udavala se osam puta a jedan deo ljubavnog života joj se pretvorio u pravi košmar. Jedan od njenih ljubavnika bio je i mafijaš Johnny Stompanato koga je izbola njena,tada, 14-godišnja ćerka.

Međutim,istoričar Darwin Poter tvrdi da ima dokaza da je Lana Tarner izbola mafijaša Stompanata nakon što ga je našla u krevetu sa svojom 14-godišnjom ćerkom u svom domu na Beverli Hilsu.

Stompanato je ubijen aprila 1958.godine od strane ćerke Lane Tarner, Cheryl Crane,nakon što je potrčala u kuhinju i uzela nož kako bi zaštitila svoju majku.

Istoričar veruje da se priča drugačije odigrala i da je Lana Tarner ubila Stompanata i da je celu priču izvežbala sa svojom ćerkom da ona preuzme krivicu. Porter takodje kaže da za verziju o kojoj priča ima i dokaza i da će se naći u njegovoj knjizi „Lana Turner: Hearts and Diamonds Take All“  u kojoj će se naći brojni intervjui sa ključnim osobama u ovom slučaju a među njima je i detektiv Fred Otash kao i Lanin advokat Jerry Giesler.Advokat Giesler je rekao da predložio Lani da ćerka preuzme krivicu jer kao maloletna neće ići u zatvor.

Foto:Wikipedia

Ako ste propustili