Vidimo te Džeki ali te ništa ne razumemo

Vidimo te „Džeki Čen“ ali te ništa ne razumemo od svih tih „kung fu“ pokreta.

Jeste on i to je uradio u interesu nekoga. Možda je montaža. Ne bi on to uradio. Znao sam za to mesec dana. Zbog slabog poznavanja kung fu pokreta ne možemo da znamo koji je to stil zmije ili pacova.

Da se razumemo oni što su koristili svoj neki sistem u prevozu i treba da odu, a pogotovo zbog rušenja poslovnog kodeksa koji je, kao što svi znamo, iz režije „bivšeg“.

Treba da odu, ne zato što je prvom čoveku grada trebalo mesec dana da ukapira kako se koristi, što je svakom građaninu trebalo minut, već zato što očigledno nije vodilo nigde.

Plan je sledeći da se razvlači afera dok ne naiđe neka nova koja će ovu navodno da ostavi u zaboravu. Recept svi znamo, kao i začine koji se koriste. Samo što ovaj put začini mogu da budu pogubni po stranku koju pretstavlja jer ovaj put je sipano malo više ljute paprike kao zapraška. Čak ta zapraška ima i audio zapis, pa i da je isečeno kontekst ostaje isti. Takođe, ostaju otvorene pretnje da se sve ispita u zadnjih nekoliko godina pod devizom „Ako idem ja, idete i vi“. Sve u svemu – Neki će da ispitaju, i to smo imali. Neki će „istinu“ da kažu, i to smo imali.

Ko što sam već rekao obraz kao cipela.

Oni sa druge strane kažu kao je neko nedostojan grada i to nije lepo. Možda ne obavlja funkciju dobro i upitne su stvari koje se dešavaju ali ko je dostojan ili nedostojan grada to nije na nekome da sudi.

Autor: Aleksandar od Beograda

Dodaci

Ako ste propustili