Hteo bih nešto ali treba mi ideja

Hteo bih nešto ali treba mi ideja, pa ako ima neko neku koju bi ja mogao javno da kažem i malo da slažem.

Ideja dobrih i loših ima mnogo na ovom svetu ali sve imaju jedan problem ako se nađu u rukama onih koji bi samo da pričaju – implementacija. Od implementacije do realizacije zna da traje, u zavisnosti od oblasti, od 6 meseci do nekoliko godina. Kada počneš sve da sprovodiš unazad ili od sredine i samo nastaviš da pričaš dobiješ crtani filmu u kome se mutira animirani lik i samo se ispiše BLA! BLA! BLA!

Da je animirani lik „mutiran“ to se vidi. Sve što je rečeno nije rečeno, ali će biti rečeno kao što je rečeno i biće sprovedeno kada bude rečeno. Tako izgledaju izjave onoga koji ne zna šta radi.

Moram da naglasim da nisam pravnik ali nekako logično mi je da kada sa nekim raskineš ugovor, a taj i dalje radi, onda taj radi nelegalno ili je nelegalno angažovan. Recimo kompanija neka raskine radni ugovor samnom, ali ja i dalje radim u toj kompaniji to znači da radim na „crno“?!

Recimo raskineš ugovor sa kompanijom koja vrši kontrolu karata u prevozu, a kontrola iz te kompanije uđe u prevoz i traži ti kartu dolaziš do pitanja iz prethodnih primera.

Lako je lupati u bubanj, ali stvarati muziku to je talenat.

Autor: Aleksandar od Beograda

Dodaci

Ako ste propustili