Film „Rebel Moon“

Od 22. decembra na platformi Netlix stiže filmski spektakl iz dva dela pod nazivom „Rebel Moon“ i to od Zaka ​​Snajdera, reditelja koji stoji iza filmova 300, Čovek od čelika i Vojske mrtvih.

Nakon nesrećnog sletanja na Mesec u najudaljenijim krajevima univerzuma, Kora (Sofija Butela), stranac sa misterioznom prošlošću, započinje novi život u mirnom naselju farmera. Ali uskoro postaje njihova jedina nada za opstanak kada tiranski regent Balisarijus (Fra Fi) i njegov okrutni izaslanik, admiral Nobl (Ed Skrein), otkriju da su farmeri nesvesno prodali svoje useve Krvavim sekirama (Kleopatra Kolman i Rej Fišer) – vođama žestoke grupe ustanika koje je lovio Maternji svet.

Zadatak da pronađe borce koji bi rizikovali svoje živote da brane narod Veltta, Koru i Gunara (Michiel Huisman), farmerka nežnog srca u stvarnosti rata, putuju u različite svetove u potrazi za Krvavim sekirama i okupljaju malu grupu ratnika koji dele zajedničku potrebu za iskupljenjem na putu: Kai (Čarli Hanam), pilot i pištolj za iznajmljivanje; General Titus (Djimon Hounsou), legendarni komandant; Nemesis (Doona Bae), majstor mačevalac; Tarak (Staz Nair), zarobljenik sa kraljevskom prošlošću; i Milijus (E. Dafi), borac otpora. Nazad na Veltta, Džimi (glas mu je dao Entoni Hopkins), drevni mehanizovani zaštitnik koji se krije u krilima, budi se sa novom svrhom. Ali novoformirani revolucionari moraju da nauče da veruju jedni drugima i da se bore kao jedan pre nego što armije matičnog sveta dođu da ih sve unište.

Izvor: Netflix/youtube

Ako ste propustili