Uplata prvog kvartala godišnjeg poreza na imovinu do 14. februara

Sekretarijat za javne prihode obaveštava poreske obveznike – fizička lica, preduzetnike i pravna lica da je 14. februar rok za uplatu obaveze za prvi kvartal godišnjeg poreza na imovinu za 2018. godinu.

Prema Zakonu o porezima na imovinu, porez na imovinu se plaća tromesečno, u roku od 45 dana od početka tromesečja. Iznos poreske obaveze koju treba izmiriti na ime prvog kvartala za 2018. godinu jednak je iznosu poreza za poslednji kvartal za 2017. godinu.

Redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza obveznici izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja u plaćanju.

Za sve potrebne informacije obveznici se mogu obratiti nadležnim opštinskim odeljenjima Sekretarijata za javne prihode koja vrše prijem stranaka svakog radnog dana od 8 do 14 časova izuzev srede, kada je prijem stranaka od 8 do 18.30 časova.

Next Post

Tom Hardy je "Venom" ( Video)

Чет феб 8 , 2018
U bioskope od 5.oktobra nam dolazi film „Venom“ sa Tom Hardy-em u glavnoj ulozi.  Venom je lik iz Spajdermena koji je opsednutom nekom tamnom materijom. Radnja filma još nije objavljena ali je izašao i prvi trailer. Foto:Instagram/Venom Podeli na FacebookPodeli na Twitter