Uhapšena jedna osoba zbog krijumčarenja državljana Avganistana

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da su pripadnici tog ministarstva u Pirotu, u ostavljenom automobilu na državnom putu Niš-Granični prelaz Gradina, kod sela Držina, otkrili četiri, a pretragom terena Združenih snaga Vojske Srbije i pripadnika MUP-a još šest iregularnih migranata, državljane Avganistana.

Operativnim radom policije, uhapšen je M. S. (1976) iz Kragujevca, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Sumnja se da je M.S. prevozio iregularne migrante, ali je zbog pucanja gume na automobilu, migrante i automobil ostavio na putu i pobegao sa lica mesta, navodi se u saopštenju.

Foto:Ilustracija

Next Post

Saopšteno kojih 12 igrača putuju na Evropsko prvenstvo

Уто авг 29 , 2017
Selektоr kоšarkaške reprezentacije Srbije Аleksandar Đоrđević saоpštiо je kоjih 12 igrača putuje na Еvrоpskо prvenstvо u Turskоj. Reprezentavtivci Srbije su: Milan Mačvan (Bajern Minhen), Bоgdan Bоgdanоvić (Sakramentо kings), Vladimir Lučić (Bajern Minhen), Dragan Milоsavljević (Unikaha), Stefan Birčević (Bašakšehir), Vladimir Štimac (Аnadоlu Еfes), Brankо Lazić (Crvena zvezda), Vasilije Micić (Žalgiris), Markо […]