Uhapšena jedna osoba zbog krađe metadona

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su pripadnici policije u Novom Sadu rasvetlili krađu metadona iz Kliničkog centra Vojvodine i uhapsili osumnjičenog B. T. (37).
Ovaj Novosađanin se tereti za to da je, u noći između 23. i 24. marta, kroz prozor provalio u Metadonski centar i ukrao 59 flaša metadona i mobilni telefon.

Efikasnim operativnim radom novosadske kriminalističke policije, osumnjičeni je identifikovan i uhapšen, a u stanu koji koristi pronađeno je 36 litara metadona, ukradeni telefon i alat koji je, kako se sumnja, koristio prilikom provale.

B. T. je određeno zadržavanje do 48 časova, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje, uz krivičnu prijavu za krivično delo teška krađa, dodaje se u saopštenju.

Foto:Ilustracija/pixabay

Next Post

Stanje dvojice povređenih ruskih državljana,koji su napadnuti, stabilno

Пон мар 27 , 2017
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i ministar zdravlja Zlatibor Lončar obišli su danas u Urgentnom centru dvojicu ruskih državljana, povređenih u incidentu koji se noćas dogodio u Beogradu. Stefanović je tom prilikom istakao da će policija učiniti sve da u najkraćem roku rasvetli ovaj slučaj […]