Sutra preventivni pregledi u Kliničkom centru Srbije

Klinički centar Srbije (KCS) će u nedelju, 25. marta, u periodu od 8 do 16 časova, učestvovati u akciji besplatnih preventivnih pregleda, koju u cilju prevencije i rane dijagnostike, sedmi put po redu organizuje Ministarstvo zdravlja u 100 zdravstvenih ustanova širom Srbije.

Svi zainteresovani građani, i oni koji nemaju zdravstveno osiguranje, u nedelju će moći da u Poliklinici KCS urade ultrazvuk abdomena, a u ambulantama Klinike za dermatovenerologiju KCS biće obavljani pregledi mladeža.

Pored toga, u ambulantama Klinike za ginekologiju i akušerstvo (GAK) u Višegradskoj, naše sugrađanke će biti u prilici da obave i preventivne ginekološke preglede.

I ovoga puta, kao i tokom prethodnih termina preventivnih pregleda, svi građani koji budu preventivni pregled obavljali u KCS biće u prilici da efikasno i brzo obave kontrolne preglede i time eventualno preveniraju neka ozbiljna oboljenja.

Klinički centar Srbije poziva sve građane da se u nedelju priključe ovoj akciji Ministarstva zdravlja i obave preventivne preglede u našoj zdravstvenoj ustanovi,saopštavaju iz Kliničkog centra Srbije.

Next Post

Sećanje na poginule pripadnike MUP-a u NATO bombardovanju

Суб мар 24 , 2018
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović položio je danas u ulici Kneza Miloša u Beogradu venac na spomen – ploču pripadnicima MUP-a koji su poginuli u NATO bombardovanju 1999. godine i poručio da je naša obaveza da se uvek sećamo njihove žrtve. Stefanović je naveo da […]