Radovi na trolejbuskoj kontaktnoj mreži u Ulici Vase Čarapića

Radovi na trolejbuskoj kontaktnoj mreži u Ulici Vase Čarapića, na delu od Dobračine do Studentskog trga, prouzrokovaće ovog vikenda,14. i 15. novembra, promenu režima rada linija javnog gradskog prevoza, saopšteno je iz JKP „GSP Beograd”.

U subotu i nedelju celodnevno se ukidaju trolejbuske linije 28, 40 i 41, dok će trolejbusi sa linije 29 saobraćati na skraćenoj trasi (Trg Slavija – Medaković 3) i nositi oznaku 29L.

Uspostavlja se privremena autobuska linija 40A, koja će na relaciji Zvezdara – Banjica 2 saobraćati trasom trolejbuske linije. Autobusi sa linije 31 će ići skraćenom trasom (Trg republike – Konjarnik) i nositi oznaku 31L. Autobusi sa linije 31L menjaće smer kretanja (oko parka kod Doma Vojske Srbije) na sledeći način: Kolarčeva – Trg republike – Bulevar despota Stefana – Braće Jugovića – Francuska – Trg republike, dok se autobuska linija 22A ukida.

Stajališta „Studentski trg” i „Trg republike” se ukidaju u oba smera za linije 22A, 28, 29, 31 i 41, a na izmenjenom delu trase vozila će koristiti postojeća stajališta javnog gradskog prevoza.

Ako ste propustili