Prijave za besplatnu pripremu male mature na opštini Rakovica

Centar za kulturu i obrazovanje Rakovica, pod pokroviteljstvom Gradske opštine Rakovica, četvrtu godinu za redom, organizuje BESPLATNU PRIPREMNU NASTAVU za malu maturu iz srpskog jezika i matematike, za učenike svih osnovnih škola sa teritorije Rakovice.

Konkurs traje od 11. januara 2022.godine, dok se ne popune sva mesta. Broj mesta je ograničen.Prijave možete slati od 11.januara 2022.godine na mejl: [email protected].

U prijavi napisati:

– ime i prezime polaznika, naziv škole koju pohađa,

– ime i prezime, kontakt telefon i mejl roditelja ili staratelja.

Pripremna nastava počinje 12. februara 2022. godine i trajaće do 12. juna 2022. godine. Svake subote i nedelje, u prostorijama Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica i učionicama Mašinske škole „Radoje Dakić“, časove će držati renomirani profesori, sa iskustvom u radu na pripremi za malu maturu.

Poštujući epidemiološke mere i bezbednost dece i profesora, časovi će biti organizovani po manjim grupama.

Na sajtu Centra biće detaljne informacije, tačna satnica i biografije profesora. U pitanju su eminentni, profesionalni pedagozi, u aktivnoj službi, koji imaju dragoceno i dugotrajno iskustvo u pedagoškom radu sa decom i pripremama za upis na viši nivo školovanja, saopštili su iz opštine Rakovica.

Ako ste propustili