Pri kraju obnova lokalne putne mreže u Obrenovcu

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović najavila je danas da će obnova dela šabačkog puta od Mesne zajednice Skela do Ušća, kod Obrenovca, u dužini od 4,2 kilometra, biti završena u martu.S

Mihajlović je, u obraćanju novinarima tokom obilaska radova na ovoj deonici, podsetila na to da je u putnu infrastrukturu na teritoriji opštine Obrenovac u poslednjih nekoliko godina uloženo više od dva miliona evra.

Ona je razgovarala sa građanima pomenute mesne zajednice o tome šta su infrastrukturni problemi u tom delu Obrenovca, i tom prilikom obećala pomoć u rešavanju nekih građevinsko-saobraćajnih problema.

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković izneo je podatak da u toj lokalnoj samoupravi ima 29 sela, a da je, kada je u pitanju putna mreža, ostalo da se obnovi samo deonica od Skele do Ušća, kao i da se saniraju četiri puta oštećena zbog izgradnje Koridora 11.

Obilasku Mesne zajednice Skela prisustvovali su i direktor „Koridora Srbije“ Zoran Babić, v. d. direktora EPS-a Milorad Grčić, predstavnici Grada Beograda, JP „Puteva Srbije“, Građevinske direkcije Srbije, Infrastrukture železnice Srbije i drugih preduzeća,saopštavaju iz Vlade Srbije.

Ako ste propustili