Pregled : Debitanski album Camila Cabello

Kada je napustila je grupu “Fifth Harmony” i najavila da će nastaviti samostalno niko se nije nadao ovakvom “bljesku” na sceni. Ima samo 20.godina a kao da je već veteran scene koji kontroliše i zna šta publika voli.

Najavila je album a onda izbacila veliki hit “Havana” koja poput lokomotive nezna da stane i dalje putuje od kluba do kluba širom sveta. Ritam Kube koji je proširila svetom joj je samo zadao zadatak više jer ovaj album je pravi ritam koji treba imati u svojoj kolekciji.

Mogao bi sada izdvajati i prepričavati svaku pesmu ali ovaj moćan glas,ukoliko nastavi ovako, čekaćemo svaki singl sa velikim nestrpljenjem a balade poput “Never Be the Same” biće trajni putnik u našim tužnim danima.

 

 

Next Post

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Efesa

Пет јан 12 , 2018
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Efesa u 17. kolu Evrolige sa 104:95. Najefikasniji u Efesu je bio Zoran Dragić sa 24 poena akod crveno belih Bjelica sa 15 poena. Nakon 17 odigranih utakmica Zvezda ima skor od sedam pobeda i deset poraza i trenutno se nalazi na 11.poziciji. Podeli na FacebookPodeli na […]