Pismo Ane Sofrenović ćerkama:Sada je sve u rukama savršenih, da odluče o nesavršenima

Glumica Ana Sofrenović objavila je na Fejsbuku potresno pismo koje je posvetila svojim ćerkama.

“Drage moje ćerke, mama uskoro gubi sve. Bila je suviše nezavisna i svoja. Ili bezobrazna i nemoralna, u zavisnosti koga pitate. Dobila je svoje šanse da se lepo ponaša, ali pošto nije pokazala dovoljan nivo kooperativnosti mora biti postavljena tamo gde joj je mesto. Sve što sam htela je nešto bolje za vas i celu porodicu, i staru i novu, kao i za sve zemlje kojima pripadam. Ali znate koliko sam bangava i jesam uspela da zgazim mnogo prstiju u procesu, pokušavajući da učim u hodu i sazrim što pre, da bih učinila najbolje što mogu. Sada je sve u rukama savršenih, da odluče o nesavršenima.”

“Ma, ja sam daleko od savršenstva, htela sam da menjam svet, zaljubila se i saplela o sopstvene želje. Mnogo toga htela, mnogo toga započela. I mislila da će svi samo da poskoče od sreće nad mojim spiskom želja i da se postave tamo gde treba, ali, naravno, život tako ne funkcioniše, a ni ljudi. Mnoge sebi drage sam povredila, jer sam se osećala izdanom, ali često ne shvatajući da sam i ja njih ostavljala kad sam im bila potrebna, tako da nema ljutiš… Samo gledam kako da ovo rešim najbolje moguće… Hvala vam za podršku, znači mi puno, mada je ne zaslužujem uvek… Guramo dalje.”

Ana Sofrenović iz braka sa glumcem Draganom Mićanovićem ima ćerke Ivu i Lenu, a razišli su se 2011. Glumica se četiri godine borila sa depresijom.

Next Post

Radno vreme pijaca za prvomajske praznike

Чет апр 27 , 2017
Zelene pijace – 01. i 02. maja  radiće u uobičajnom radnom vremenu od 06 do 19 časova. Garaža na pijaci “Zeleni venac” – 01. i 02. maja će raditi  uobičajeno. Otvoreni tržni centar – Novi Beograd (popularni „Buvljak“) – 01. maja neće raditi, a 02. maja radiće u uobičajenom radnom […]