Najsmešniji vicevi tvrde naučnici

Naučnici sa Oksford univerziteta tvrde da su ovi jedni od najsmešnijih viceva. Da li je zaista tako?

Puž sa stavom

Muškarac sedi u sobi kada začuje da neko kuca. Otvara vrata i ugleda puža na terasi. Uzme ga i baci daleko u dvorište.Tri godine kasnije opet neko zakuca. On opet otvori vrata i ugleda istog puža koji mu ljutito kaže:“Dobro, šta je bilo ono?“

Duh i idiot

Tri prijatelja zaglave na pustom ostrvu i nađu magičnu lampu s duhom koji svakome obeća ispuniti jednu želju. Prvi poželi da ga vrati kući. Drugi poželi isto. Treći kaže: „Usamljen sam. Želio bih da se moji prijatelji vrate“.

Dečak i frizer

Dečak ulazi u frizersku radnju, a frizer šapne mušteriji: ‘Ovo je najgluplji dečak na svetu. Sad ću vam dokazati.“Frizer u levu ruku uzme novčanicu od 10 dolara, u desnu dva metalne novčanice od dolar , a zatim pozove dečaka i pita ga: „Koje želiš?“. Dečak uzme metalne novčanice i izađe. “Šta sam vam rekao”, kaže frizer te doda: „Taj mali nikada neće naučiti”. Kasnije, mušterija napusti frizersku radnju i ugleda dečaka kako izlazi iz radnje sa sladoledom. „Hej mali, zašto si uzeo metalne novčanice, a ne papirnu novčanicu?“, upita ga. Dečak, zadovoljno ližući sladoled odgovori:“Zato što će, onaj dan kada odlučim uzeti 10 dolara, igra biti gotova“.

Jedan u milijardu

Kina ima više od milijardu stanovnika. Milijardu! To znači da tamo čak i ako si „jedan u milion“, postoji još barem hiljadu istih.

Trka s medvedom

Dva planinara šetaju šumom kada ugledaju medveda na udaljenosti od 50 metara. Medved ih primeti i krene prema njima. Jedan od muškaraca brzo skine ranac, izvadi,patike i počne ih brzo obuvati. Drugi ga zbunjeno upita: “Šta to radiš? Patike ti neće pomoći da budeš brži od medveda”, a ovaj mu odgovori: “Važno je samo da budem brži od tebe!”

Kašnjenje na posao

Momak se pojavio kasno na poslu. Gazda viče, „Trebalo je da budeš ovde u 8.30h! „On je odgovorio. „Zašto? Šta se dogodilo u 8.30h? “

 

Ako ste propustili